|
|
| Ingredience: hlemýždi 60 ks
máslo 50 g
cibule 50 g
mouka hladká 25 g
smetana 100 g
kapari 50 g
sůl 15 g
pepř bílý 1 g
citronová šťáva 25 g
Popis přípravy: V kastrole na másle zpěníme cibuli, přidáme mouku a připravíme
světlou jíšku. Přidáme posekané kapari, smetanu, citroonovou
štávu, bílý pepř. Ke konci přidáme hlemýždí maso které je už
připravené a už jenom prohřejeme. Nejlépe, když jídlo servírujeme
v nádobí pro hlemýždě určeném.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|