|
|
Zelná hlávka plněná masem |
| Ingredience: zelí 1 ks
maso 300 g
vejce 1 ks
žemle 1 ks
mouka hladká 1 lžíce
rajský protlak 1 -
cibule 1 ks
sádlo 1 lžíce
sůl
pepř mletý
paprika mletá sladká
Popis přípravy: Zelí očistíme od poškozených listů,omyjeme a vykrojíme košťál.
Kolem vydlabeme vnitřek pro nádivku. Nádivku si připravíme z
oloupané a na drobno nakrájené cibule zpěněné nasádle,
umletého a okořeněného masa,rajčatového protlaku, žemle,
vejce a nasekaného vybraného vnitřku zelí.Nádivku
promícháme, podle chuti okřeníme a naplníme s ní vnitřek zelí.
Otvor uzavřeme jedním listem. Osolíme a v hlubokém hrnci
udusíme do měkka. Podáváme nakrájené na jednotlivé porce,
(aby každá měla zelí a mleté maso) s maštěnými vařenými
brambory.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|