Ingredience:
Popis přípravy: 1. 1velká cibule na plátky,petrželová nať,1 bobkový list.pepř,šťáva
ze dvou citronů.Maso marinujeme 4 hodiny.
2. Sklenice 4% vinného octa,trochu oleje,sůl,pepř,usekaná petržel-
lová nať,kořenová zelenina nakrájená na plátky,1 bobkový list.
3. 0,125 l vinného octa,0,25 l přírodního červeného vína,1 velká
cibule na plátky,5 zrn jalovce,2 bobkové listy,špetka tymiánu.
Vše svaříme a vlahé nalijeme na porce masa.
4. Sklenka portského vína,sklenka 4% vinného octa,několik zrnek
pepře,1 cibule,1 bobkový list,hřebíček.
Marináda sahá jen do poloviny výšky složených porcí masa,které
je nutné občas přeložit,obrátit a vždy pečlivě přikrýt.
|