|
|
| Ingredience: králík 1 ks
víno bílé 2 dcl
masox
olej
česnek 3 stroužek
cibule
zázvor
estragon
sůl
houby
Popis přípravy: Králíka prošpikujeme slaninou, ale většinou se mi nechce, tak ji
nakrájím na kostičky a dám ji pod králíka. Pak ho osolím, posypu
zázvorem a v pekáčku s trochou oleje ho vložím do rozpálené
trouby. Za chvíli ztlumím plamen a pekáček přiklopím. Zatím
povařím ve vodě houby s půlkou masoxu. Když se začne králík
připalovat, podliju ho masoxem s houbami, po hodině přidám
cibulky, tři nasekané stroužky česneku a podliju bílým vínem. Po
půl hodině pekáč odklopím, přidám estragon a nechám maso
zčervenat. Podávám s bramborovým knedlíkem a nescezenou
omáčkou.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|