|
|
| Ingredience: kapr 4 -
hříbky 6 ks
cibule 2 ks
olej 2 lžíce
petržel zelená 1 lžíce
sůl 1 lžička
vývar rybí 2 dcl
víno bílé 2 dcl
česnek 4 stroužek
šalotka 4 -
mouka hladká 2 lžíce
sardelky 4 ks
Popis přípravy: Porce kapra obal v mouce, dus na oleji s pokrájenou cibulkou, rybím
vývarem, bílým vínem, česnekem a sekanou zelenou petrželkou , po
dobu 12 až 15 minut. Po dohotovení přelij vlastní šťávou s
pokrájenými sardelkami nakládanou šalotkou a dušenými houbami.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|