|
|
| Ingredience: kapr 1,5 kg
petržel kořen 1 ks
mrkev 1 ks
celer 5 dkg
cibule 4 ks
pórek 1 ks
pepř celý 4 zrnka
nové koření celé 2 zrnko
bobkový list 2 ks
česnek 2 stroužek
hříbky 6 ks
sůl
citronová šťáva
Popis přípravy: Porce kapra osolíme vložíme do kastrolu na plátky z cibule,
nakrájenou kořenovou zeleninou a pórkem, podlité rozehřátým
olejem. Přidáme koření a česnek. Nožičky hub nakrájíme a přidáme
k rybě, kloboučky polijeme citronovou šťávou a dáme stranou. Rybu
vaříme na mírném ohni asi 25 minut pak ji opatrně vyndáme a šťávu
vaříme ještě asi šé minut, propasírujeme, přidáme kloboučky a
citrnovou šťávu, povaříme a v omáčce porce ryby ohřejeme. Podáváme s chlebem.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|