|
|
| Ingredience: kapr 4 -
máslo 10 dkg
sardelové máslo 5 dkg
vývar hovězí 1 -
citron 8 plátek
Popis přípravy: Porce na povrchu kůže dvakrát nařízneme a do otvorů vložíme dva
plátky citronu, osolíme a necháme zvolna péci na másle po dobu
cca 20 minut, potom přidáme sardelové máslo a necháme zvolna
podusit. Pak přilijeme lžíci hovězího vývaru a necháme dodusit do
růžova. Po chvilce dáme kapra na talíř polijeme jej šťávou a
podáváme s hranolky.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|