|
|
| Ingredience: fazole bílé suché 250 g
sádlo 40 g
cibule
mouka hladká 20 g
mléko 2 dcl
paprika mletá sladká
vývar hovězí
sůl
Popis přípravy: Přebrané fazole propláchneme několikrát ve vodě, zalijeme
studenou vodou a necháme tři hodiny bobtnat. Pak je vtéže vodě
(nejlépe v tlakovém hrnci asi 30 minut) uvaříme doměkka. Drobně
pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, zasypeme moukou, osmažíme,
vmícháme mletou papriku a po zpěnění zalijeme vlažným vývarem i
vývarem z fazolí. Rozšleháme, chvilku povaříme, přilijeme smetanu
(mléko), osolíme a dobře provaříme (nejméně 20 minut). Přidáme
ocezené fazole, přisolíme a ještě krátce povaříme.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|