|
|
Výpis kategorie: Masová směs |
| Ingredience: Kuracie prsia
10dkg šunky
20dkg syru niva
1 syr bambino
žampiony v konzerve. Popis přípravy: Prsia nakrajame na pasiky aj šunku.Oprazime prudko na oleji pridame nivu aj bambino,šampiony a nechame rostopiť a dusime.Osolime okorenime podla chuti.podavame hranolky alebo opekane zemiaky.
|
| Ingredience: 1 čerstvý banán kuřecí prsa sůl pepř sladká paprika slanina cibule sojová omáčka kečup smetana olej parmazán česnek hořčice špejle Popis přípravy: Vezmeme kuřecí prsa a z nich naděláme tenké řízečky, banán nakrájíme na špalíčky. Kuřecí maso osolíme, opepříme, okořeníme. Do masa zabalíme kousky banánu a napícháme střídavě se slaninou na špejle. Sosík uděláme tak, že osmahneme cibulku do hněda a lehce podlijeme vodou. Přidáme trošku kečupu, česneku a sojové omáčky a hořčici. Když se vše zpění do varu, přilijeme smetanu. Sos odstavíme. Podáváme s kroketami nebo americkým bramborem. Po naaranžování na talíř špíz zasypeme parmazánem a přelijeme sosíkem.
|
| Ingredience: 200 g hráškových lusků
olej
400 g hovězího masa
1 malá cibule
2 stroužky česneku
1 malá hlávka květáku
0,5l vývaru
2 lžíce solamylu
3 lžíce sojové omáčky
4 lžíce studené vody Popis přípravy: Hrášek spaříme a slejeme vodu. Maso nakrájíme na tenké plátky, cibule nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí, květák rozebereme na malé růžičky. Maso opečme do hněda zprudka na pánvi a vytáhneme ho z pánve. Na pánev dáme trochu oleje, cibulku a restujeme, dokud nebude cibulka měkká. Potom přidáme česnek, květák, chvíli opékáme a pak zalejeme vývarem. Květák musíme za stáleho míchání zpracovat do měkka. Až květák změkne, tak přidáme opečené maso a hrášek. Studenou vodu, škrob, sojovou omáčku smícháme a vlijeme do pánve. Vaříme, dokud šťáva nezhoustne. Podáváme s rýží.
|
Dušená kuřecí prsa se zeleninou |
| Ingredience: 250 g kuřecích prsou 1/4l kuřecího vývaru 1 malý pórek 1 malý květák 1 mrkev 1 celer 1 cibuli 100 g brambor 1 svazečku petrželky šafrán sůl pepř lžička oleje 1 kapie rýže Popis přípravy: Nakrájenou cibuli necháme zesklovatět a přidáme mrkev. Maso orestované se šafránem zalijeme připraveným vývarem, do kterého přidáme zeleninu: nakrájené brambory, květák, celer a nakonec pórek. Směs masa a zeleniny promícháme, osolíme, opepříme a necháme dusit. Podáváme s rýží. Zdobíme petrželkou a kapií.
|
Hanácké maso s bramborákem |
| Ingredience: vepřová plec hovězí zadní uzené libové maso - nejlépe uzená rolka cibule česnek kapie syrová nebo nakládaná sojová omáčka sůl pepř olej kečup Popis přípravy: Všechny tři druhy masa nakrájíme na nudličky a s cibuli najemno nakrájenou dáme na olej, kde je zprudka osmahneme. Přidáme sůl, pepř, kečup a sojovou omáčku. Poté přikryjeme pokličkou a bez podlévání chvilku podusíme. Když je maso poloměké přidáme na nudličky nakrájenou syrovou nebo sterilovanou červenou kapii. Hotové maso podáváme s klasicky připraveným bramborákem. Přeji dobrou chúť.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|