|
|
| Ingredience: Kuracie prsia
10dkg šunky
20dkg syru niva
1 syr bambino
žampiony v konzerve. Popis přípravy: Prsia nakrajame na pasiky aj šunku.Oprazime prudko na oleji pridame nivu aj bambino,šampiony a nechame rostopiť a dusime.Osolime okorenime podla chuti.podavame hranolky alebo opekane zemiaky.
|
| Ingredience: 150g Krutí prsní sval sůl pepř plátek šunky sýr eidam čerstvé žampiony porek bílé víno olej. Popis přípravy: Krůtí prsní sval rozkrojíme joko knihu,naklepeme osolíme a opepříme.Na tento naklepaný plátek masa pokládámé plátek šunky a sýra.Dále přiložíme pokrájené žampiony s porkem a přeložíme do tvaru kapsy,kterou spojíme jehličkami.Opékáme na rozpáleném omastku jemně do zlatova.Olej slejeme maso zalijeme připraveným bílím vínem a podusíme.Před podáváním vyjmeme jehličky z masa.Kapsu rozkrojíme podélně ozdobíme a podáváme jemně přelité zbytkem vína.
|
| Ingredience: 10 kuřecích křidélek
2 lžíce oleje
3 lžíce sójové omáčky
1 lžíce medu
1 lžíce sherry
1 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru
1 stroužek česneku
2 lžíce solamylu
1/4 šálku krájené zelené cibulky Popis přípravy: Bezmasou část křidélek odstřihneme (můžeme použít na polévku), ostatní omyjeme a osušíme. V porcelánové míse smícháme sójovou omáčku, med, sherry, část zázvoru a rozetřený česnek. Do připravené marinády namočíme křidélka, přikryjeme je a dáme na hodinu do chladničky. Občas promícháme. Křidélka vyjmeme, obalíme je ve škrobové moučce a na rozpáleném ohni opekáme asi 5-8 minut. Přebytečný tuk slijeme, křidélka vrátíme na pánev, přilijeme marinádu a vlažnou vodou, přikryjeme a na mírném ohni dusíme doměkka. Často mícháme. Hotová křidélka odstavíme, přimícháme zbylý zázvor a jemně nakrájenou zelenou cibulku. Počet porcí: 4 Doba přípravy: 30 min.
|
| Ingredience: 400 g kuřecích prsíček 200 g kiwi 40 g oleje sůl pepř chili Popis přípravy: Kuřecí řízky potřeme polovinou oleje, osolíme a okořeníme pepřem a chili. Necháme asi hodinu odležet. Pak na každý plátek masa položíme kolečka kiwi, maso přeložíme a sepneme párátky. Zprudka pečeme po obou stranách na druhé polovině rozpáleného oleje a podáváme s rýží.
|
| Ingredience: Kuřecí játra 1/4 kg mražená Kuřecí srdíčka 1/4 kg mražená velká cibule sádlo na osmažení cibulky mouka na zahuštění kelímek smetany brambory (mohou být i knedlíky) špetka pepře a vegety sůl až před podáváním Popis přípravy: V menším Papiňáku osmažíme na sádle cibulku do zlatova, vložíme rozmražená opraná jatérka a srdíčka, po krátkém oprančení vlejeme ve vodě rozšlehanou hladkou mouku, přidáme podle chuti koření a v uzavřeném papiňáku asi 45 min dusíme do měkka. Těsně před podáváním vmícháme smetanu a podle chuti osolíme. V průběhu dušení uvaříme brambory. Vše netrvá ani hodinu, je to rychlý a levný pokrm. Dobrou chuť.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|