|
|
Výpis kategorie: Ryby mořské |
| Ingredience: 750 g očištěného candáta
100 g másla
50 g cibule
bobkový list
celý pepř
2,5 dl bílého vína
1 žloutek
l lžíce rajčatového protlaku
l lžíce hladké mouky
1/2 citrónu
l lžíce kaviáru
5 dl smetany
sůl Popis přípravy: Na másle osmahneme drobně krájenou cibuli, bobkový list, pepř, přidáme osolené porce candáta a zvolna opečeme po všech stranách, zalijeme bílým vínem a podusíme. Pečeného candáta vyjmeme, základ zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, trochu vývaru, povaříme a procedíme. Do procezené omáčky přidáme smetanu s rozšlehaným žloutkem, prohřejeme a vložíme opečeného candáta. Při podávání jednotlivé porce zdobíme kolečkem citrónu s kaviárem.
|
| Ingredience: 1 treska 1 lžička hořčice sardelová pasta pepř čili koření sůl hladká mouka 1 vejce 1 lžíce oleje Popis přípravy: Tresku očistíme,rozpůlíme,vykostíme a každou půlku potřeme směsí z hořčice,pepře,čili,sardelové pasty a soli.stočíme je do závitků a sepneme párátkem.Závitky obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci a pomalu smažíme na rozehřátém tuku za občasného otáčení.Podáváme s pečivem.
|
| Ingredience: rybí filé 1 kg
rajče 1 kg
máslo 125 g
chléb
petržel
kmín
sůl
Popis přípravy: Osolím a okmínuji plátky filé, opeču po obou stranách, podleji
trochu vodou, přidám veškerá rajčata, pokrájená do libovolných
tvarů. Moc nedusím, spíš proteplím, přesunu po porcích na talíře,
talíře po jednom šoupnu bohémům, do každého investuji ještě
čtvereček másla, vyrobím pět parádních čepic nakrájené petrželky
a dílo uzavřu výzvou, aby si bohémové přikousli miniaturního
krajíce chleba.
|
| Ingredience: halibut 2000 g
olej stolní 200 g
sůl 20 g
rajče 300 g
špenátové nudle 1000 g
máslo 200 g
citron 300 g
kopr 50 g
fleuronka 100 g
citronová omáčka 500 g
Popis přípravy: Halibuta nakrájíme na steaky, osolíme a upečeme na oleji.
Špenátové nudle ohřejeme na másle, přidáme koření a kopr.
Podáváme s citronovou omáčkou.
|
| Ingredience: maso krabí 500 g
kečup 50 g
majonéza 400 g
smetana 200 g
ananasový kompot 100 g
stock brandy 50 g
citronová šťáva 50 g
hlávkový salát 2 ks
citron 200 g
Popis přípravy: Krabí maso smícháme s kečupem, majonézou a citronovou
šťávou. Do sklenice dáme hl.salát, ananas a navrch dáme
smíchané krabí maso. Ozdobíme šlehačkou a citronem.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|