|
|
| Ingredience: bravčové koleno-neúdené bravčové kože všetká koreňová zelenina masox soľ celé čierne korenie celé biele korenie cibuľa cesnak bobkový list. Popis přípravy: Koleno, kože, cesnak, cibuľu, koreniny dáme variť do studenej vody, osolíme, zhruba po 2 hodinách varenia pridáme očistenú koreňovú zeleninu a varíme dovtedy, kým sa mäso nezačne oddeľovať od kosti (5-6 hod.) Keď je všetko uvarené, mäso naporcujeme (nadrobno nakrájame) do pekáča, misiek, tanierov (ľubovoľný výber), zalejeme precedeným vývarom a necháme stuhnúť. Podávame s octom, cibuľou a čerstvým chlebom. Dobrú chuť!!!
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|