|
|
Výpis kategorie: Pokrmy s pivem |
| Ingredience: buřty lečo černé pivo kečup křen Popis přípravy: Buřty podlejeme pivem,dáme na 30 min. do trouby,přidáme lečo a doděláme 20 min.,ozdobíme křenem
|
| Ingredience: černé pivo buřty cibule paprika kečup Popis přípravy: Buřty nařízneme a do řezů vložíme kolečka cibule a kousky papriky. Dáme do pekáče a zalijeme pivem, ve kterém jsme promíchali kečup. Pečeme asi 20 minut. Podáváme nejlépe s chlebem.
|
| Ingredience: 9 špekáčků 1 velký česnekový kečup 2 pórky 6 cibulý 2 zelené papriky 1 láhev černého piva pepř sojová omáčka koření jaké má kdo rád Popis přípravy: Do pekáče vložíme špekáčky, na silnější kolečka nakrájenou cibuly, pórek a papriku. Okořeníme pepřem a kořením dle libosti, co kdo má rád. Přilijeme kečup, černé pivo a 1 polévkovou lžici sojové omáčky, nakonec promícháme a za občasného zamíchání děláme v troubě 2 až 2,5 hodiny !!ničím nepřikrýváme!! Dobrou chuť
|
| Ingredience: 500 g hovězího masa (nejlépe kližky) 10 g sádla 50 g slaniny 1 cibule česnek 2 lžíce strouhankového chleba 2 dl světlého piva (nikoli však plzeňské) sůl mletá paprika špetka mleté pálivé papriky pepř Popis přípravy: Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, kostičky vyjmeme, na vytaveném tuku usmažíme dozlatova drobně pokrájenou cibuli, přidáme naklepané na kostky nakrájené maso, osmažíme je a dusíme zvolna pod pokličkou do vydušení vlastní šťávy. Potom vmícháme mletou papriku, po zpěnění hned zalijeme trochou vody, osolíme a dusíme. Po chvilce přidáme strouhaný chléb, prolisovaný česnek, pepř, trochu piva a dusíme. Guláš občas zamícháme a podlijeme pivem. Na sádle zpěníme trochu mleté papriky, hned ji vmícháme do guláše a necháme přejít varem. Na talířích guláš posypeme vytavenými kostičkami slaniny. Podáváme se slaným pečivem nebo vařenými brambory.
|
| Ingredience: 4porce kapra
sůl
50g perníku na strouhání
40g slaniny
1 cibule
bobkový list
několik celých pepřů
4 hřebíčky
2dcl světlého piva
40g másla
Popis přípravy: Kapra naporcujeme a do nožem udělaných podélných zářezů zasuneme slaninu. Osolíme,obalíme v nastrouhaném perníku. Pak na másle osmahneme cibulku do skelna. Poté obalené kousky kapra vkládáme spolu s cibulkou a kořením do alobalu...nakonec podlijeme pivem a v pečeme v troubě.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|