|
|
Výpis kategorie: Předkrmy |
| Ingredience: 1kg bůček pomlít 4 vejce 7 stroužků česneku{menších} sůl pepř kmín paprika. Popis přípravy: Všechno hodně promíchat a dát do obalu z tlačenky, vložit do vařící vody a 1,5 hod.vařit-jemně! Nechat ztuhnout a na druhý den krajet.
|
| Ingredience: 1 kg bůčku-pomeleme
2 lžíce vegety
4 stroučky česneku-rozmačkáme
6 vajec
sůl (solíme opatrně vegeta je slaná)
1 lžíce solamylu Popis přípravy: Vše dobře smícháme a naplníme do užšího tlačenkového střeva. Zavážeme a vaříme ve vodní lázni asi 1,5 hod. Vychládlé vyjmeme ze střeva,můžeme a také nemusíme obalit ve sladké paprice. Krájíme na kolečka a podáváme s chlebem.
|
Čtverečky sojového sýra na listech čerstvého salátu |
| Ingredience: sýr tofu 1000 g
sójová omáčka 30 g
víno bílé 30 g
zázvor 10 g
salát hlávkový 3 ks
citronová šťáva 80 g
voda
sůl 15 g
cukr 15 g
pepř bílý 10 g
pažitka 10 g
veka bílá 100 g
Popis přípravy: Sýr nakrájíme na kostičky velké asi 1.5 x 1.5 cm. Čtverečky
pokapeme sojovou omáčkou, vínem se strouhaným zázvorem. Listy
salátu natrháme a smícháme s citronovým dresinkem. Bílou veku
nakrájíme na krutony velké asi 1x1 cm které lehce opražíme. Na
listy salátu nasypeme sýr a krutony. Zdobíme sekanou petrželkou.
|
Filírovaná husí prsa na polníčkovém salátu s jablkovým dresinkem a jeřabinami |
| Ingredience: husí játra 1000 g
olej stolní 200 g
sůl 30 g
pepř bílý 2 g
polníčkový salát 500 g
jablka 1538 g
kalvado 100 g
olej olivový 100 g
jeřabiny 300 g
Popis přípravy: Husí prsa osolíme, opečeme na oleji, vychladlá krájíme na plátky.
Polníčkový salát pokapeme jablkovým dresinkem. Na talíři
upravujeme plátky husích prsou, prokládáme polníčkovým salátem
a posypeme jeřabinami.
Jablka omyjeme oloupeme zbavíme jadřinců a jemně nastrouháme.
Smícháme s kavadosem které je také jemně nastrouhané a s olivo
vým olejem. do takto připraveného dresinku namáčíme listy salátu.
|
Goralská veľkonočná pochúťka |
| Ingredience: domáca údená šunka, domáca klobása, natvrdo uvarené vajcia, podmáslie (cmar, acidofilné mlieko), čerstvo nastrúhaný chren Popis přípravy: Do 5 l fľaše nastrúhame chren, minimálne do polovice, zalejeme cmarom (acidofilným mliekom) doplna a necháme cez noc odstáť.
Šunku nakrájame na kocky, klobásku a vajíčka na kolieska, všetko dáme do misy a zalejeme chrenovou omáčkou. Podávama ako predjedlo, najlepšie z jednej misy.
Dobrú chuť!
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|