|
|
| Ingredience: 1x velký brambor 1x vejce 2x plátek slaniny 1/2 cibule sůl olej zelenina na přílohu, dle libosti Popis přípravy: Oškrábeme brambor a nakrájíme na 3mm silné plátky, osmažíme na oleji do zlatova z jedné strany, pak otočíme plátky a na ně pokládáme z cibule nakrájené kroužky, přeložíme slaninou a pochvilce smažení přelejeme vejcem. Kořeníme dle libosti. Podáváme ihned se zeleninovou přílohou.
|
| Ingredience: 3 vajíčka sýr(nastrouhaný) kečup hořčice Popis přípravy: Rozžhavíme panvičku a přidáme vajíčka.Vajíčka rozmícháme a počkáme si až budou.Potom vyklopíme omeletu na talíř a dáme na ní kečup a hořčici.kečup a hořčici smícháme do sebe a posypeme sýrem.Dobrou chut
|
| Ingredience: 3 vajcia jedna cibuľa udena slanina vegeta chilli paprika (moze byt struhana) klobasa (prip. parky) Popis přípravy: Najprv na suchej panvici oprazime na male kusky nakrajanu slaninku. Ked bude do zlatista opecena pridame cibulku, ktoru tiez do zlatisa opecieme spolu s kuskami klobasy. Davame pozor aby nam to nezhorelo, ale musi to byt poriadne opecene. Nakoniec pridame rozslahane vajcia, ktore sme nesolili solou ale vegetou. Nakoniec posypeme chilli paprickou (na malicke kusky nakrajana alebo struhana). Miesame az kym to nezhustne a podavame s chlebom. Kecup je velmi dobrym doplnkom ale zalezi od chuti.
Dobru chut! :-)
|
| Ingredience: mouka hrubá 20 dkg
mouka sójová 10 dkg
vejce 1 ks
mléko 0,75 l
voda 2 dcl
kvasnice 1,5 dkg
cukr 1,5 dkg
sůl 8 g
Popis přípravy: Odváženou mouku dobře za sucha promícháme, malého množství
směsi použijeme na přípravu kvásku spolu s droždím, cukrem a
menším množstvím mléka. Když kvásek vykynem, zředíme jej
mlékem, rozmícháme a pomalu přisypáváme za stálého míchání
směs mouk, sůl a nakonec přidáme žloutek. Velmi dobře
vypracujeme vařečkou, ušleháme bílek na hustý sníh a opatrně
vmícháme do směsi. Dáme na teplé místo kynout na půl druhé až
dvě hodiny. Rozpálený lívanečník nebo malou pánvičku dodře
potřeme tukem nebo olejem, sběračkou opatrně nabíráme zkynuté
těsto na lívanečník a opékáme po obou stranách. Podáváme teplé
čerstvé jako přílohu kzelenině, nebo jako sladký chod s džemem,
povidly či borůvkami a potřeme tvarohem nebo žervé, nebo
pokapeme kyselou smetenou či mlékem.
|
| Ingredience: 2 teľacie mozočky 4 lyžice smotany 6 lyžíc mlieka 6 vajec 250 g masla štvrť cibule 7 lyžíc múky pol lyžice masti zelená petržlenová vňať mletá červená paprika mleté čierne korenie soľ. Popis přípravy: Maslo vymiešame do peny, pridáme múku, trocha soli a lyžicu smotany. Postupne pridávame 6 žĺtkov, mlieko a nakoniec sneh vyšľahaný zo 6 bielkov. Upečieme v 2 tortových formách. Medzitým 2 teľacie mozočky očistíme, nakrájame a udusíme s malým množstvom cibule a zelenej petržlenovej vňate. Dochutíme soľou, mletou červenou paprikou a mletým čiernym korením. Nakoniec pridáme 3 lyžice smotany a zmiešame. Zmesou naplníme omeletu. Podávame horúce.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|