|
|
Výpis kategorie: Pomazánky |
| Ingredience: 100 g cibule 40 g oleja 300 g baklažánov 40 g cesnaku soľ mleté čierne korenie Popis přípravy: Očistenú pokrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme na kocky pokrájaný umytý baklažán a posekaný cesnak. Osolíme a dusíme vo vlastnej šťave s malým prídavkom vody. Udusený baklažán rozmiešame na kašu, osolíme, okoreníme a natierame na hrianky.
|
Bramborové pyré na chlebíčky |
| Ingredience: brambory sterilované okurky cibule 1 stroužek česneku nálev z okurek tatarská omáčka sůl drcený kmín
Popis přípravy: 1 veka (asi 16 chlebíčků) tři střední, hodně uvařené brambory ve slané vodě s kmínem dobře rozmačkáme a přidáme k jemně nakrájené menší cibuli a několika drobně nakrájeným okurkám. Přilijeme trošku nálevu z okurek a přidáme asi 2 polévkové lžíce tatarské omáčky. Dobře rozmícháme a upravíme konzistenci nálevem a tatarkou tak, aby hmota byla krémová, ale netekla. Pak už zbývá namazat chlebíčky nejprve máslem, malinko sardelové pasty (asi jako hrášek), naše pyré, šunka, vajíčko, strouhaný sýr, ozdobit kouskem papriky a zapíjet dobrým vínem (vyzkoušen Muškát moravský) Dobrou chuť !
|
| Ingredience: 100g másla 250g měkkého tvarohu mléko dle potřeby 150g sterilovaných kapií 50g cibule 1 lžička mleté papriky sůl Popis přípravy: Do vyšlaného másla postupně zašleháváme měkký tvaroch a mléko, přidáme nakrájenou kapií,jemně krájenou cibuli,mletou papriku,sůl. Vše zlehka prošleháme.
|
| Ingredience: 10 dkg vařených brambor 10 dkg sterilizovaných okurek 10 dkg cibule 10 dkg salamu - tocený.dietní dle chuti 1 malý rajský protlak 1 tatarská omáčka (nelépe hellmans) Popis přípravy: Na masomlinku pomeleme suroviny - salám,cibuli,okurky a brambory.Přidáme rajský protlak a důkladně vidlickou promícháme.Nakonec přidáme tatarku a znovu promícháme. Salát je vhodný nechat přes noc uležet. Podává se s topinkou nebo rohlíkem.
|
| Ingredience: 10 dkg nastrúhaného tvrdého syra, najlepšie Eidam
2 väčšie strúčky cesnaku
4-5 PL tatárskej omáčky
Popis přípravy: Nastrúhaný syr zmiešame s vylisovaným cesnakom
a tatárskou omáčkou. Pomazánku natrieme na sendvič
a posypeme sladkou paprikou. Podľa chuti posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, žeruchou ap. Pomazánku možeme ozdobiť na kolieska nakrájanou zelenou paprikou. Dobrú chuť.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|