|
|
| Ingredience: brambory cukety strouhanka vejce sul majoranka cesnek salam olej Popis přípravy: Oloupat brambory a cukety a nastrouhat nahrubo, pridat vejce, zahustit strouhankou, okorenit, pridat kosticky salamu a pect male bramboraky na panvi. Podavat s pivem.
|
| Ingredience: 500 g barevných těstovin cuketa paprika kukuřice uzenina olej sůl pepř sýr bylinky koření Popis přípravy: V pánvi na dvou lžících oleje osmahneme uzeninu. Poté přidáme zeleninu a lehce orestujeme. Po chvíli přidáme uvařené těstoviny, promícháme, dochutíme solí a pepřem a na závěr posypeme sýrem.
|
Cuketová musaka s rajčaty |
| Ingredience: 650 g malých cuket 300 g rajčat 150 g cibule 2 stroužky česneku 500 g moučnatých brambor 70 g směsi bylinek 3 lžíce olivového oleje sůl pepř po 170 ml mléka a smetany 3 vejce 100 g strouhané goudy strouhaný muškátový oříšek 2 lžíce másla Popis přípravy: 1. Cukety očistíme a podélně nakrájíme na plátky, spařená a oloupaná rajčata na kostky. Oloupanou cibuli a česnek posekáme, brambory omyjeme a nastrouháme na plátky. Bylinky posekáme.
2. Troubu předehřejeme na 200 °C. Cibuli a česnek zesklovatíme na oleji. Přidáme rajčata a povaříme. Osolíme a opepříme.
3. Smícháme mléko, smetanu, vejce a sýr. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátem. Zapékací formu vymažeme máslem a vrstvíme do ní brambory, cukety, bylinky, rajčata s cibulí a sýrovou omáčku. Každou vrstvu osolíme, poslední vrstvou bude sýrová omáčka pokladená vločkami másla. Zapékáme asi 60 min. a ozdobíme rozmarýnem.
|
| Ingredience: 2(dcl) hrnky hl.mouky
2(dcl) hrnky nastruhanou cuketu
1(dcl) hrnek cukr krupice
3 cele vejce
2 lžičky skořice
2 lžičky kakaa
2 dcl oleje
trošku soli
1 prašek do pečiva
(rozinky). Popis přípravy: Cuketu nastrouhanou vymačkáme.Vše smícháme dáme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme.(mňam)
|
| Ingredience: 1 kg cukety(čisté-odpeckované a oloupané) 1 kg papriky (----//----) 1 kečup(může být i ostrý) 1/2 kg cibule nakrájené na kostky 1 polévková lžíce Worcesterové omáčky 2 dcl oleje 3 kávové lžičky soli Popis přípravy: Vše nakrájet na kostičky,dusit asi půl hodiny za stálého míchání. Do připravených (nejlépe tatarkových)skleniček dát a sterilizovat 20 minut při 80 stupních.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|