|
|
| Ingredience: 1 kg vepřové vykoštěné kotlety
1 lžička soli
2 lžičky pepře
2 lžičky mletého kmínu
2 lžičky sladké papriky
trocha kari
sójové omáčky a worchestrové omáčky
4 lžíce solamylu
4 celá vejce
10 stroužků česneku
chilli (kdo má rád ostřejší) Popis přípravy: Maso nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Vejce, sůl, kmín, sladkou papriku, pepř, kari, sójovou omáčku, worchestrovou omáčku, solamyl a prolisovaný česnek, vše smícháme dohromady a plátky masa do této směsi naložíme, necháme 24 hodin v chladu uležet. Pak prudce osmahneme na oleji, podáváme s opečeným bramborem.
|
| Ingredience: maso na řízky
5 vajec až 8 vajec
1 kavová lžíčka sladké papriky
1 kavová lžíčka palivé papriky
1 lžíčka pepře
1 lžíčka vegety
1 lžíčka soli
mezi prsty kmín
majoránku
1lžíčka hořčice a vorčestru Popis přípravy: Všechny ingrendience se daji do mísy a šlehacem se vyšlehaji do smesi a a do teto smesi se vlozi naklepané osolené řízky tak asi na 12 hodin A pak se zprudka smaží. Přeji dobrou chut.
|
| Ingredience: 70 dkg - bravčová krkovička bez kosti 20 dkg - tvrdý syr 1 kyslá smotana olej soľ korenie majoránka mletá paprika horčica vajce
príloha 1 kg zemiakov olej cibuľa soľ korenie Popis přípravy: Krkovičku nakrájame na plátky, naklepeme posolíme, pokoreníme a potrieme horčicou, potom pomelieme mäsové odrezky a pridáme soľ, korenie, mletú papriku, vajce, majoránku a cesnak, touto hmotou potrieme rezne a dáme zapiecť do rúry. 10 minút pred dopečením – potrieme rezne vymiešanou smotanou s nastrúhaným syrom a dochutenou rascou. Uvarené zemiaky nakrájame na kolieska a orestujeme s cibuľkou na oleji.
|
Holandsky rizek s fazolemi |
| Ingredience: 250g mleteho vepr.masa 200g fazoli 200g eidamu sul pepr majoranka 4 strouzky cesneku 4 vejce 4 lzice strouhanky olej na smazeni Popis přípravy: Fazole den predem uvarime ve slane vode a romixujeme.Smichame je s mletym masem a ostatnimi ingrediencemi.dle chuti ochutime soli,peprem,majorankou a prolisovanym cesnekem.Ze vznikle smesi vytvorime kulate placicky a dozlatova osmazime po obou stranach.
|
Holandský řízek s fazolemi |
| Ingredience: 250 g mletého masa 200 g fazolí 200 g eidamu sůl pepř majoránka 4 stroužky česneku 4 vejce 4 lžíce strouhanky olej na smažení Popis přípravy: Fazole den předem uvaříme ve slané vodě a rozmixujeme.Smícháme s mletým masem,strouhaným sýrem,vejci,strouhankou a ochutíme solí,pepřem,majoránkou a prolisovaným česnekem.Směs promícháme a tvoříme ploché placičky,které po obou stranách smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší a mrkvovým salátem.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|