|
|
| Ingredience: voda
sůl 0,903 dkg
ocet
cukr 2,3 dkg
sacharin tab. 1,8 -
okurka
Popis přípravy: Koření na 1 sklenici: 2 řezy mrkve
2 řezy cibule
2 kolečka křenu
1/2 kávove lžičky hřticového semene
1/2 bobkového listu
1 hřebíček
malý kousek skeřice
1 květ kopru
Při úpravě nálevu napřed zahřejeme pitnou vodu asi na 75 C,pak
přidáme sůl,cukr,sacharin a naposledy ocet.Vše promícháme a
ještě teplým nálevem okurky zalijeme.
Naplněné a uzavřené sklenice ukládáme do zavařovaciho
hrnce,naplněného nejprve do poloviny vodou o teplotě asi 55 C.
Pak je úplně zalijeme teplou vodou a sterilujeme jednotlivé sklenice
při teplotě 82 - 86 C po dobu 20 minut, 5 l láhve potřebují 30
minut.(Nejlepší je stoupaní teploty vodní lázně na 82 C v době
20 - 25 minut.)
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|