apetito - 26\% t. v suš. |
kJ: 600 | Bilk.: 18.6 | Tuky: 6.4 | Cukry: 2.4 | Chol.: 20 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
apetito - 58\% t. v suš. |
kJ: 1540 | Bilk.: 11 | Tuky: 33.5 | Cukry: 2.3 | Chol.: 70 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
balkán - 30\% t. v suš. |
kJ: 980 | Bilk.: 11.8 | Tuky: 20 | Cukry: 1 | Chol.: 46 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
blaťácké zlato-50\% t. v suš. |
kJ: 970 | Bilk.: 25 | Tuky: 14 | Cukry: 2.4 | Chol.: 35 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
brie reverend - 60\% t.v suš. |
kJ: 1490 | Bilk.: 19 | Tuky: 31.5 | Cukry:
| Chol.: 68 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
brynza - 50\% t. v suš. |
kJ: 1280 | Bilk.: 19.9 | Tuky: 25 | Cukry: 1.6 | Chol.: 54 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
camembert - 30\% t. v suš. |
kJ: 900 | Bilk.: 23.5 | Tuky: 13.5 | Cukry:
| Chol.: 38 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
camembert - 60\% t. v suš. |
kJ: 1560 | Bilk.: 17.9 | Tuky: 34 | Cukry:
| Chol.: 90 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
cottage (madeta) 20\% t. v suš. |
kJ: 460 | Bilk.: 13 | Tuky: 5 | Cukry: 4 | Chol.: 17 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
ementál - 45\% t. v suš. |
kJ: 1620 | Bilk.: 28.2 | Tuky: 28.4 | Cukry: 2.3 | Chol.: 60 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
hermelín - 45\% t. v suš. |
kJ: 1490 | Bilk.: 20.1 | Tuky: 21.8 | Cukry: 1.4 | Chol.: 46 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
krémový sýr Imperiál |
kJ: 806 | Bilk.: 12.4 | Tuky: 15 | Cukry: 1.8 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 322 | Železo: 0.2 | Sodík: 890 | Draslík: 92 |
|
krémový sýr nízkot. v tubě salix - 20\% t. v suš. |
kJ: 440 | Bilk.: 10.4 | Tuky: 6 | Cukry: 2.6 | Chol.: 15 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
leerdammer tavený sýr - 45\% t. v suš. |
kJ: 1020 | Bilk.: 18.1 | Tuky: 18.8 | Cukry:
| Chol.: 45 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
lučina - 70\% t. v suš. |
kJ: 1220 | Bilk.: 11 | Tuky: 27 | Cukry: 1 | Chol.: 60 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
lučina linie - 40\% t. v suš. |
kJ: 630 | Bilk.: 12.1 | Tuky: 10 | Cukry: 2.8 | Chol.: 33 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
lučina se salámem herkules - 70\% t. v suš. |
kJ: 1250 | Bilk.: 9.5 | Tuky: 28 | Cukry: 2.5 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
madeland - 30\% t. v suš. |
kJ: 1100 | Bilk.: 27 | Tuky: 16 | Cukry: 1 | Chol.: 37 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
madeland - 45\% t. v suš. |
kJ: 1400 | Bilk.: 27 | Tuky: 25 | Cukry: 1 | Chol.: 65 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
maratonec - 63\% t. v suš. |
kJ: 1330 | Bilk.: 11.1 | Tuky: 29.5 | Cukry: 2.6 | Chol.: 75 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
mascarpone |
kJ: 1890 | Bilk.: 4.5 | Tuky: 4705 | Cukry: 3.5 | Chol.: 140 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
mozzar.(italat) - 45\% t. v suš. |
kJ: 1010 | Bilk.: 14.6 | Tuky: 20 | Cukry: 1.1 | Chol.: 46 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
oštiepok - 50\% t.v suš. |
kJ: 1530 | Bilk.: 21.4 | Tuky: 29.7 | Cukry: 3.3 | Chol.: 88 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
parmazán |
kJ: 1428 | Bilk.: 22.7 | Tuky: 27.5 | Cukry: 0.5 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 700 | Železo: 0.2 | Sodík: 870 | Draslík: 90 |
|
parmezán - 25\% t. v suš. |
kJ: 1560 | Bilk.: 35.6 | Tuky: 25.8 | Cukry:
| Chol.: 68 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
ricotta |
kJ: 850 | Bilk.: 15 | Tuky: 15 | Cukry: 1 | Chol.: 57 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
roquefort - 50\% t.v suš. |
kJ: 1580 | Bilk.: 21.5 | Tuky: 30.6 | Cukry:
| Chol.: 75 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sedlčanský vltavín (povltavské mlékárny) - 55 \% t |
kJ: 1470 | Bilk.: 20 | Tuky: 31 | Cukry: 2 | Chol.: 75 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
šlehaná Niva s máslem |
kJ: 1975.05 | Bilk.: 13.95 | Tuky: 44.82 | Cukry: 1.53 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 439.89 | Železo: 0.35 | Sodík: 991.6 | Draslík: 98.8 |
|
stříbrňák - 30\% t. v suš. |
kJ: 850 | Bilk.: 25 | Tuky: 11.5 | Cukry:
| Chol.: 35 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr brinza |
kJ: 1219.74 | Bilk.: 20.5 | Tuky: 22.6 | Cukry: 2.5 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 644 | Železo: 0.9 | Sodík: 872 | Draslík: 90 |
|
sýr buko natural - 70\% t. v suš. |
kJ: 1180 | Bilk.: 8 | Tuky: 27 | Cukry: 2.5 | Chol.: 60 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr čedar |
kJ: 1173.07 | Bilk.: 16.69 | Tuky: 22.81 | Cukry: 3.09 | Chol.: 0.1 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 0.4 | Železo:
| Sodík: 920 | Draslík: 93 |
|
Sýr Cottage 20\% |
kJ: 168 | Bilk.: 6.8 | Tuky: 1.5 | Cukry:
| Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík: 5 | Vápník: 50 | Železo: 0.1 | Sodík: 115 | Draslík: 44 |
|
sýr dezertní 20\% |
kJ: 751.76 | Bilk.: 24.3 | Tuky: 8 | Cukry: 2.2 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 590 | Železo: 0.1 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr dezertní 40\% |
kJ: 974.8 | Bilk.: 18.3 | Tuky: 17.2 | Cukry: 2.1 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 580 | Železo: 0.1 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr eidam - 20\% t. v suš. |
kJ: 900 | Bilk.: 30 | Tuky: 10 | Cukry: 3 | Chol.: 33 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr eidam cihla 30\% |
kJ: 1086.33 | Bilk.: 3.3 | Tuky: 15.15 | Cukry: 1.4 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík: 27.7 | Vápník: 754.5 | Železo: 0.3 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr eidam cihla 40\% |
kJ: 1321.77 | Bilk.: 28.5 | Tuky: 22.4 | Cukry: 1 | Chol.: 0.071 | Vlák.:
| Hořčík: 31 | Vápník: 800 | Železo: 0.5 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr eidam cihla 45\% |
kJ: 1416.77 | Bilk.: 26 | Tuky: 26.1 | Cukry: 1 | Chol.: 0.08 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 956 | Železo: 0.6 | Sodík: 872 | Draslík: 91 |
|
sýr eidam cihla výběr 60\% |
kJ: 1664.6 | Bilk.: 18.8 | Tuky: 36 | Cukry: 1 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 819 | Železo: 0.51 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr eidam salámový 40\% |
kJ: 1296.98 | Bilk.: 28 | Tuky: 22 | Cukry: 1 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 780 | Železo: 0.49 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr eidam uzený 45\% |
kJ: 1416.77 | Bilk.: 26 | Tuky: 26.1 | Cukry: 1 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 956 | Železo: 0.6 | Sodík: 890 | Draslík: 91 |
|
sýr ementál |
kJ: 1598.51 | Bilk.: 28.02 | Tuky: 29.34 | Cukry: 2.31 | Chol.: 0.092 | Vlák.:
| Hořčík: 57.29 | Vápník: 941.48 | Železo: 1.14 | Sodík: 870 | Draslík: 92 |
|
sýr gervais (danone) |
kJ: 940 | Bilk.: 7 | Tuky: 20 | Cukry: 5 | Chol.: 46 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr gouda 30\% |
kJ: 1065.68 | Bilk.: 28.6 | Tuky: 15.15 | Cukry: 1.95 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík: 24.5 | Vápník: 690 | Železo: 0.6 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr gouda 45\% |
kJ: 1416.77 | Bilk.: 26 | Tuky: 26.1 | Cukry: 1 | Chol.: 0.114 | Vlák.:
| Hořčík: 25.01 | Vápník: 704.38 | Železo: 0.61 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr hermelín |
kJ: 1230.9 | Bilk.: 20.76 | Tuky: 22.84 | Cukry: 1.57 | Chol.: 0.057 | Vlák.:
| Hořčík: 18.08 | Vápník: 297.67 | Železo: 0.41 | Sodík: 890 | Draslík: 108 |
|
sýr játrový |
kJ: 1482.86 | Bilk.: 13.86 | Tuky: 31.25 | Cukry: 1.25 | Chol.: 0.174 | Vlák.:
| Hořčík: 12 | Vápník: 14.13 | Železo: 8.63 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr jihočeský 40\% |
kJ: 1065.68 | Bilk.: 22.2 | Tuky: 18 | Cukry: 1.8 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr kozí čerstvý |
kJ: 326.31 | Bilk.: 4.7 | Tuky: 6.1 | Cukry: 1.5 | Chol.: 0.02 | Vlák.:
| Hořčík: 13 | Vápník: 108 | Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr krémový |
kJ: 797.19 | Bilk.: 12.4 | Tuky: 15.63 | Cukry: 1.8 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 322 | Železo: 0.2 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr krevetový v tubě (kavli) - 38\% t. v suš. |
kJ: 850 | Bilk.: 14 | Tuky: 16 | Cukry:
| Chol.: 5 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr krkonošský pivní |
kJ: 1259.81 | Bilk.: 18.4 | Tuky: 25 | Cukry: 1.6 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 492 | Železo: 0.4 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr lahůdkový tavený 70\% |
kJ: 1449.81 | Bilk.: 8 | Tuky: 35 | Cukry: 1 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr lučina - termizovaný |
kJ: 1201.98 | Bilk.: 11 | Tuky: 27 | Cukry: 1 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr morav. bochník - 45 \% t. v suš. |
kJ: 1430 | Bilk.: 24.8 | Tuky: 28 | Cukry: 2 | Chol.: 85 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr moravský blok 50\% |
kJ: 1623.3 | Bilk.: 25.2 | Tuky: 31.5 | Cukry: 2.3 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr moravský bochník 45\% |
kJ: 1412.64 | Bilk.: 24.8 | Tuky: 26.1 | Cukry: 2 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 850 | Železo: 0.6 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr mortadela |
kJ: 1144.16 | Bilk.: 14.62 | Tuky: 23.13 | Cukry: 1.18 | Chol.: 0.056 | Vlák.:
| Hořčík: 12 | Vápník: 14.67 | Železo: 1.93 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr niva (rokfór) |
kJ: 1574.6 | Bilk.: 21.29 | Tuky: 32.26 | Cukry: 1.47 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík: 24.5 | Vápník: 649.46 | Železo: 0.43 | Sodík: 1510 | Draslík: 120 |
|
sýr niva 50\% - tavený |
kJ: 1111.11 | Bilk.: 15.2 | Tuky: 22.5 | Cukry: 1.4 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 440 | Železo: 0.6 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr nízkotučný (kavli) - 24\% t. v suš. |
kJ: 570 | Bilk.: 15 | Tuky: 7 | Cukry:
| Chol.: 2 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr oštiepok |
kJ: 1511.77 | Bilk.: 21.62 | Tuky: 30.06 | Cukry: 3.3 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 145 | Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr ovčí tvrdý |
kJ: 1653.94 | Bilk.: 27.05 | Tuky: 32.26 | Cukry: 0.5 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr ovčí ve slaném nálevu |
kJ: 1343.54 | Bilk.: 20.18 | Tuky: 26.6 | Cukry: 1.31 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 368.5 | Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr parmezán |
kJ: 1615.04 | Bilk.: 34.87 | Tuky: 26.33 | Cukry: 3.24 | Chol.: 0.068 | Vlák.:
| Hořčík: 44.5 | Vápník: 1295 | Železo: 1.01 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr přimda - jemný přírodní |
kJ: 1342.42 | Bilk.: 21.6 | Tuky: 26 | Cukry: 1.2 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr romadur 20\% |
kJ: 726.97 | Bilk.: 23.6 | Tuky: 8 | Cukry: 2.5 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 596 | Železo: 0.1 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr romadur 40\% |
kJ: 978.93 | Bilk.: 18.1 | Tuky: 17.2 | Cukry: 2.4 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 398 | Železo: 0.1 | Sodík: 780 | Draslík: 91 |
|
sýr se salámem v tubě (kavli)- 45\% t. v suš. |
kJ: 920 | Bilk.: 15 | Tuky: 18 | Cukry:
| Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr smetanový 65\% |
kJ: 1181.33 | Bilk.: 12.1 | Tuky: 26 | Cukry: 1 | Chol.: 0.103 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 159 | Železo: 0.35 | Sodík: 1170 | Draslík: 95 |
|
sýr smetanový tavený 45\% |
kJ: 954.15 | Bilk.: 15.9 | Tuky: 18.39 | Cukry: 1.2 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 585 | Železo: 0.4 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr sójový - tofu |
kJ: 326.31 | Bilk.: 7.8 | Tuky: 4.2 | Cukry: 2.2 | Chol.:
| Vlák.: 2.5 | Hořčík: 111 | Vápník: 128 | Železo: 1.9 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr šumavský blok45\% |
kJ: 1387.86 | Bilk.: 25.2 | Tuky: 26.1 | Cukry: 1 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr šunkový v tubě (kavli) - 41\% t. v suš. |
kJ: 870 | Bilk.: 13 | Tuky: 17 | Cukry:
| Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr tartare s česnekem a bylinkami (povlt. mlékárn |
kJ: 1450 | Bilk.: 9.5 | Tuky: 25 | Cukry: 1.5 | Chol.: 54 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr tavený 30\% t.v s., 38\% suš. |
kJ: 785 | Bilk.: 19.6 | Tuky: 11.4 | Cukry: 0.8 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 420 | Železo: 0.6 | Sodík: 915 | Draslík: 85 |
|
sýr tavený 40\% t.v s., 55\% suš. |
kJ: 1318 | Bilk.: 26.6 | Tuky: 22 | Cukry: 1.9 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 495 | Železo: 0.4 | Sodík: 920 | Draslík: 88 |
|
sýr tavený 45\% t.v s., 52\% suš. |
kJ: 1264 | Bilk.: 21.2 | Tuky: 23.4 | Cukry: 1.2 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 627 | Železo: 0.8 | Sodík: 912 | Draslík: 86 |
|
sýr tvarůžky |
kJ: 553.49 | Bilk.: 30.3 | Tuky: 0.8 | Cukry: 2 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 140 | Železo: 0.5 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr tylžský |
kJ: 1247.42 | Bilk.: 27.7 | Tuky: 26.22 | Cukry: 1.54 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík: 31 | Vápník: 842.1 | Železo: 0.23 | Sodík:
| Draslík:
|
|
sýr Zlato |
kJ: 920 | Bilk.: 25.7 | Tuky: 13.8 | Cukry: 2.5 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 760 | Železo: 0.4 | Sodík: 870 | Draslík: 92 |
|
sýrová pomazánka |
kJ: 1028.86 | Bilk.: 14.73 | Tuky: 19.46 | Cukry: 2.71 | Chol.:
| Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník: 294.46 | Železo: 0.65 | Sodík: 770.59 | Draslík: 83.55 |
|
tavený sýr kapiový s česnekem (želetava) - 40\% t. |
kJ: 890 | Bilk.: 14.5 | Tuky: 16.5 | Cukry: 2 | Chol.: 37 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
tomík pomazánkový sýr - 50\% t. v suš. |
kJ: 1350 | Bilk.: 13.5 | Tuky: 29 | Cukry: 3.9 | Chol.: 60 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
tylžský - 20\% t. v suš. |
kJ: 950 | Bilk.: 28 | Tuky: 12 | Cukry: 1 | Chol.: 35 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
veselá kráva - 50\% t. v suš. |
kJ: 1220 | Bilk.: 10 | Tuky: 26 | Cukry: 5 | Chol.: 60 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
veselá kráva kiri - 70\% t. v suš. |
kJ: 1370 | Bilk.: 9 | Tuky: 32 | Cukry: 2 | Chol.: 70 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
veselá kráva štíhlá - 28\% t. v suš. |
kJ: 730 | Bilk.: 15 | Tuky: 10.5 | Cukry: 5 | Chol.: 35 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
vital tavený sýr s kořenovou zeleninou - 26\% t. v |
kJ: 680 | Bilk.: 25 | Tuky: 6 | Cukry: 1 | Chol.: 20 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|
želetavský nízkotučný sýr fit - 29\% t. v suš. |
kJ: 580 | Bilk.: 16.5 | Tuky: 7 | Cukry: 1 | Chol.: 20 | Vlák.:
| Hořčík:
| Vápník:
| Železo:
| Sodík:
| Draslík:
|
|