Stránka 1 z 1

Umístění databáze

PříspěvekNapsal: ned 28. pro 2014 16:25:03
od matous
Dobrý den,
mám problém s nastavením umístění databáze respektive změnou cesty k ní. Pokud změním defaultní nastavení cesty na adresář, který mám na externím disku, nelze program po jeho restartu spustit. Nejdříve vyhodí chybu FlashFiler: Table does not exist..., pak Access violation at address ....., a nakonec Program Fitline.exe přestal pracovat,-ukončit. Jediný možný způsob jak program opět rozchodit je jeho reinstalace.
V čem je problém, děkuji za odpověď.

Re: Umístění databáze

PříspěvekNapsal: čtv 01. led 2015 22:18:11
od admin
mate urcite v novem umisteni na externim disku zkopirovane vsechny potrebne soubory?

Re: Umístění databáze

PříspěvekNapsal: pát 02. led 2015 18:14:34
od matous
děkuji za odpověď, vidíte něco kopírovat to jsem ani nezkoušel, jenom jsem prostě změnil cestu v nastavení programu, teď už to funguje; leč myslím, že ne každý uživatel má přístup do program filesů, nešlo by to řešit i jinak např. uložit jako do nového umístění; každopádně děkuji, prográmek je jinak naprosto skvělý

Re: Umístění databáze

PříspěvekNapsal: úte 27. led 2015 7:10:31
od zzafarsuppari
Autor rezignoval na mobilní aplikaci? Škoda, měl jsem zájem zakoupit "full" databázi. :cry:

Re: Umístění databáze

PříspěvekNapsal: úte 27. led 2015 10:35:47
od admin
aplikace je pred dokoncenim :)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Re: Umístění databáze

PříspěvekNapsal: úte 03. bře 2015 10:01:58
od jhosen
mám problém s nastavením umístění databáze respektive změnou cesty k ní. Pokud změním defaultní nastavení cesty na adresář, který mám na externím disku, nelze program po jeho restartu spustit. Nejdříve vyhodí chybu FlashFiler:

Re: Umístění databáze

PříspěvekNapsal: úte 03. bře 2015 21:17:31
od admin
v novem umisteni databaze musite mit jiz exitsujici tabulky. Mate je tam?
Pokud ne, zkopirujte je tam ze zakladniho umisteni.