Umístění databáze

Umístění databáze

Příspěvekod matous » ned 28. pro 2014 16:25:03

Dobrý den,
mám problém s nastavením umístění databáze respektive změnou cesty k ní. Pokud změním defaultní nastavení cesty na adresář, který mám na externím disku, nelze program po jeho restartu spustit. Nejdříve vyhodí chybu FlashFiler: Table does not exist..., pak Access violation at address ....., a nakonec Program Fitline.exe přestal pracovat,-ukončit. Jediný možný způsob jak program opět rozchodit je jeho reinstalace.
V čem je problém, děkuji za odpověď.
matous
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 28. pro 2014 16:00:01

Re: Umístění databáze

Příspěvekod admin » čtv 01. led 2015 22:18:11

mate urcite v novem umisteni na externim disku zkopirovane vsechny potrebne soubory?
admin
Administrátor
 
Příspěvky: 66
Registrován: úte 01. říj 2013 11:23:40

Re: Umístění databáze

Příspěvekod matous » pát 02. led 2015 18:14:34

děkuji za odpověď, vidíte něco kopírovat to jsem ani nezkoušel, jenom jsem prostě změnil cestu v nastavení programu, teď už to funguje; leč myslím, že ne každý uživatel má přístup do program filesů, nešlo by to řešit i jinak např. uložit jako do nového umístění; každopádně děkuji, prográmek je jinak naprosto skvělý
matous
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 28. pro 2014 16:00:01

Re: Umístění databáze

Příspěvekod zzafarsuppari » úte 27. led 2015 7:10:31

Autor rezignoval na mobilní aplikaci? Škoda, měl jsem zájem zakoupit "full" databázi. :cry:
zzafarsuppari
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 27. led 2015 7:02:44

Re: Umístění databáze

Příspěvekod admin » úte 27. led 2015 10:35:47

aplikace je pred dokoncenim :)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
admin
Administrátor
 
Příspěvky: 66
Registrován: úte 01. říj 2013 11:23:40

Re: Umístění databáze

Příspěvekod jhosen » úte 03. bře 2015 10:01:58

mám problém s nastavením umístění databáze respektive změnou cesty k ní. Pokud změním defaultní nastavení cesty na adresář, který mám na externím disku, nelze program po jeho restartu spustit. Nejdříve vyhodí chybu FlashFiler:
jhosen
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 03. bře 2015 10:00:30

Re: Umístění databáze

Příspěvekod admin » úte 03. bře 2015 21:17:31

v novem umisteni databaze musite mit jiz exitsujici tabulky. Mate je tam?
Pokud ne, zkopirujte je tam ze zakladniho umisteni.
admin
Administrátor
 
Příspěvky: 66
Registrován: úte 01. říj 2013 11:23:40


Zpět na Hlášení chyb

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron